Opinie

Jeśli mieliście Państwo okazję współpracować z naszą firmą ASPERA, a tym samym jesteście posiadaczami jednego z naszych produktów –  będzie nam niezmiernie miło jeśli pozostawicie wpis wyrażający Państwa opinię.

Prosimy o skorzystanie z linku do naszej wizytówki https://g.page/r/CTWwsrmH8ej5EAg/review

Marcin Der
Marcin Der
2022-05-06
Bardzo dobra jakość wykonywanych usług
Paweł Wąsik
Paweł Wąsik
2022-04-08
Jest to fajne miejsce polecam wszystkim
Spirit Horse
Spirit Horse
2021-04-27
karol kaminski
karol kaminski
2021-01-01
Super i konkretnie
Grażyna Chmielewska
Grażyna Chmielewska
2020-10-15
Witam. Jestem właścicielką myjni w Sulejówku przy ulicy Okuniewskiej. Z firmą Aspera z Bodzechowa jestem związana od samego początku, zarówno jeżeli chodzi o fazę projektu myjni, wykonania jak również serwisu. Firma ta potrafi sprostać nawet najtrudniejszym zadaniom i nietypowym projektom. Nie boją się wyzwań i co najważniejsze potrafią sobie z nimi z sukcesem poradzić. Mają solidne ekipy, świetnych grafików oraz architektów. Dział handlowy prowadzony sprawnie przez Pana Krzysztofa działa jak dobrze naoliwiona maszyna. Mimo wielu zleceń oraz pracom prowadzonym w Polsce i Europie dla swoich klientów znajdą zawsze czas nawet na najmniejsze zlecenie. Serdecznie polecam.
Dariusz Klimek
Dariusz Klimek
2020-08-11
Wyjątkowo profesjonalne podejście do projektu klienta, przemyślane propozycje graficzne, solidnie wykonane zlecenia, polecam
Miron Nowak
Miron Nowak
2020-07-17
Arkadiusz “Frycek” Frycek
Arkadiusz “Frycek” Frycek
2020-06-19
Dad Dad
Dad Dad
2019-08-28
Załadunek totalna porażka ładowanie 5 godzin,

Zależy nam na Państwa prawdziwej, merytorycznej  opinii odnośnie jakości naszych produktów, współpracy, atmosfery, naszej obsługi zarówno w okresie gwarancyjnym jak i po jego zakończeniu.

Za wszystkie pozytywne opinie serdecznie dziękujemy! Zdajemy sobie sprawę, że nasze sukcesy mają miejsce dzięki Państwa zaufaniu do naszej firmy, oraz aprobacie naszych wartości, którymi się kierujemy od lat.

Prosimy nie wahać się również wyrażać opinie krytyczne, gdyż dzięki nim możemy lepiej zrozumieć Państwa potrzeby i oczekiwania, a za tym możemy jeszcze bardziej udoskonalać procesy zarządzania oraz procesy wytwórcze.

Chcielibyśmy również uzupełniać sukcesywnie listę referencji od firm z którymi współpracujemy. Poniżej kilka z nich:

Jednocześnie mała prośba,

prosimy ignorować wpisy na dziwnych portalach typu Gowork, gdzie nie wiadomo kto zamieszcza niepochlebne opinie o firmach, a potem każe sobie płacić za ich usunięcie;)

Porozmawiajmy